Kom in contact met talloze nieuwe giftgevers

En ontvang elke maand kleine en grote donaties

Via de Qarma app geven donateurs maandelijks een paar euro aan een goed doel naar keuze. Alle beetjes helpen!

Qarma brengt mensen en goede doelen bij elkaar

Deze goede doelen app biedt gebruikers de mogelijkheid om snel en simpel te doneren aan hun favoriete goed doel. Potentiële donateurs kunnen kiezen uit honderden goede doelen. Gebruikers doen met één druk op de knop een donatie.

Veel goededoelenorganisaties hebben een vaste groep donateurs. Daarbuiten is nog een enorm potentieel aan mensen die graag willen geven. Maar zich niet willen binden aan één vast doel.

Met dit platform spreekt Qarma vooral jongeren aan die willen bijdragen aan een betere wereld. Zij voelen zich echter niet aangesproken door huis-aan-huiscollectes en fondsenwerving op straat. Dankzij de technologie van de app kunnen ze anoniem doneren.

Qarma in een notendop

  • Qarma biedt toegang tot deze grote groep losse giftgevers.
  • Donateurs committeren zich elke maand een bedrag tussen de 5 en 100 euro te doneren.
  • Elke maand kiezen ze welk goede doel zij hun bijdrage gunnen.
  • Goede doelen bepalen zelf welke content er op de profielpagina staat.
  • In het profiel staan links naar website en social media van de organisaties.

Vergroot jullie succes in Qarma

Gebruikers swipen langs de profielen van de goede doelen. Daarom is een aantrekkelijk profiel erg belangrijk. Relevante info over geslaagde projecten en inspirerende acties en prikkelende afbeeldingen vergroten de kans dat een gebruiker het profiel daadwerkelijk leest – en overgaat tot doneren.

Na aanmelding vind je in de app een standaardprofiel dat Qarma alvast heeft aangemaakt op basis van info van jullie website, jaarverslag en Facebookpagina. Bij de inloggegevens vind je ook de link om dit standaardprofiel aan te passen.

Opname in de Qarma app is gratis

Alle goede doelen beschikken over een eigen profielpagina. Die kunnen ze naar eigen inzicht inrichten met tekst en afbeeldingen. Zolang het goede doel aangemeld is in de app, blijft dit profiel kosteloos staan. Qarma faciliteert daarnaast het volledige betalingsproces: incasseren, verwerking storno’s en bijschrijving op de rekening van het goede doel.

Goededoelenorganisaties betalen 5% wervingskosten exclusief btw over het uitgekeerde donatiebedrag. Dat gebruiken we om de gegevens te verwerken van de goede doelen en de incasso’s, en de Qarma app te onderhouden en verder te ontwikkelen. Ook spannen we ons in om meer donateurs aan te trekken voor de goede doelen.

Ons streven is om de goededoelenorganisaties geen kosten in rekening te brengen. Daarom zijn we op zoek naar bedrijven die net als wij de wereld stap voor stap mooier willen maken. En de Qarma willen sponsoren. Interesse? Stuur gerust even een mailtje naar info@qarma.nl. We komen graag met je in gesprek.

Meedoen in de Qarma app

We nodigen je van harte uit om mee te doen met de Qarma app. Samen maken we de wereld nóg mooier.

Stuur een mail naar goededoelen@qarma.nl met deze documenten:

  1. Recent uittreksel van de kamer van koophandel
  2. Print of kopie dagafschrift met IBAN en naam en adres van de stichting
  3. Bewijs toekenning ANBI-status

Na ontvangst ontvang je zo snel mogelijk de inloggegevens en kun je je profiel aanmaken.

Over Qarma Nederland B.V.

Qarma Nederland B.V. is een non-profit startup die de wereld wil verbeteren, elke maand een beetje. Qarma verbindt mensen en goede doelen door een laagdrempelig platform te bieden voor microdonaties. Oprichter/idealist Marco van Bakel bracht in 2017 de eerste release van de Qarma app uit. Marco was eerder betrokken bij de oprichting van de innovatieve fintech-bedrijven Alex Beleggersbank en KNAB, die een revolutie veroorzaakten in de financiële sector. Qarma Nederland B.V. is gevestigd in Overveen.